WORD LID!

Ontzettend leuk dat je je wilt inschrijven bij W.S.V Ceres! Dit is het inschrijfformulier voor de Verenigings Introductie Tijd (VIT) 2020 van Ceres. We kijken er naar uit om je komend jaar op onze sociëteit in Wageningen te mogen ontvangen! Vul het inschrijfformulier in voor de VIT 2020 van de Wageningse Studentenvereniging Ceres.

De gegevens die we van je vragen hebben wij nodig voor de VIT. Al je gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden. Aan het eind van het formulier vragen we je €10,00 te betalen als aanbetaling voor de VIT. Na het invullen van dit formulier zal je een e-mail ontvangen met meer informatie over hoe je inschrijving voltooid zal worden. Ook zal je dan meer te horen krijgen over hoe de VIT er dit jaar, in verband met de corona maatregelen, uit zal zien. Indien je vragen hebt over het inschrijfformulier of de VIT, kan je een e-mail sturen naar assessor@wsvceres.nl.

Let op! Vanwege de corona maatregelen hebben we dit jaar een maximum op het aantal inschrijvingen. Schrijf je dus nu in, als je verzekerd wilt zijn van deelname aan de VIT!