COMMISSIES

Om de vereniging draaiende te houden hebben wij een aantal commissies, waarin iedereen van Ceres kan plaatsnemen.
Dit is erg leuk om te doen en je leert er ook nog eens veel van. Op deze manier krijg je ervaring met organiseren, wat je over het algemeen niet leert als je alleen maar studeert. De universiteit vindt dit ook erg belangrijk en daarom krijg je een financiële ondersteuning als je een commissie gaat doen!

Film en Foto commissie (FIFO)

Fifo is de film en foto commissie en daarnaast een hechte vriendengroep. Het is een gemengd gezelschap waarin je alle fijne kneepjes leert over film en foto’s maken. Zij schieten de allermooiste kiekjes, promofilmpjes en aftermovies tijdens Kroeg-en externe evenementen. Op deze manier kan iedereen nog nagenieten van de (on)vergetelijke feestjes.

Algemene introductie dagen commissie (AID)

De AID-commissie organiseert de activiteiten tijdens de Algemene Introductie Dagen op Ceres, een week vol feest en plezier. Deze commissie bestaat uit vijf leden die tijdens periode 6 en de gehele zomer bezig zijn met de voorbereidingen. Zij halen sponsoren binnen, regelen de artiesten, de aankleding en zorgen ervoor dat iedereen een logeerplekje heeft. Bij hen kan je ook terecht met al je vragen over de vereniging, het lidmaatschap en andere zaken. Je kunt ze tijdens elk feest wel vinden achter de infobalie in een rood shirt!

Stupéfête commissie

Stupéfête is een commissie die zich bezighoudt met de organisatie van een groot driedaags feest bij Ceres in de jaren dat er geen lustrum is. Op de eerste dag wordt er een feest en activiteit georganiseerd op een externe locatie, op de andere twee dagen zijn de feesten op Ceres zelf. Het hele pand wordt omgebouwd in een thema en eerstejaars krijgen de kans hun eigen bar te bouwen. Op de avonden zelf komt iedereen verkleed in het thema van de avond. Ook vrienden van vroeger en studenten uit andere steden komen graag naar Wageningen deze dagen.

Almanak commissie

De Almanak Redactie is een commissie die in het begin van het jaar 2 periodes lang aan de Almanak werkt. De Almanak is een soort jaarboek, met alles wat er in een jaar op de vereniging is gebeurd. Alle jaarclubs, onderverenigingen, huizen, gezelschappen, commissies en bands hebben een plekje hierin. In februari is de Almanakuitreiking, een groot feest, niet alleen voor de Almanak Redactie zelf maar voor alle leden. Iedereen staat namelijk te trappelen om de Almanak met eigen ogen te aanschouwen.

Gala commissie

Elk jaar organiseren 4 mensen een onvergetelijk gala. Een avond waarin alle vrouwen flaneren in de mooiste jurken en de mannen in hun pak. De mannen vragen door middel van een blauwe brief met zilveren letters de vrouwen en de vrouwen antwoorden met een roze brief met gouden letters. Er kan worden gedineerd op locatie, waarna het echte feest los barst.

https://www.youtube.com/watch?v=UuDzaspzrAk

 Career & Business Club

De Career & Business Club Wageningen verbindt het bedrijfsleven met onze Leden. Ieder jaar organiseren we een bedrijvenmarkt, Captains Tour en inhouse dagen. Daarnaast organiseren we ook evenementen voor specifieke studierichtingen. Naast alle serieuze zaken is de CBC ook gewoon héél gezellig en leerzaam!