ACTIVITEITEN

Wintersport

Ieder Jaar gaan wij op wintersport, georganiseerd door de sportcommissie. Met een grote groep vertrekken we naar de pistes en genieten we van de sneeuw!

 

Weekenden

Als het weer wat warmer wordt worden er verschillende weekenden georganiseerd! Denk aan zeilweekend, ruiterweekend etc. waar je aan deel kunt nemen!

Gala

Als de magnolia in onze voortuin gaat bloeien gaat het vragen voor het gala beginnen! De Galacommissie organiseert dit ieder jaar op een externe locatie en iedereen gaat prachtig gekleed in lange galajurken en rokkostumen. Wie vraag jij mee als date?

Stupéfête

Ieder jaar wordt stupéfête georganiseerd, 3 dagen feesten! De eerste dag is er altijd een groot sporttoernooi en de rest van de dagen hebben de eerstejaars allemaal hun eigen bar en is de vereniging super mooi aangekleed bijpassend bij het thema!

Proppenfeest

Op de vrijdag voor de kerstvakantie vindt het proppenfeest plaats! Veel huizen geven voor dit feest een kerstdiner en oude huisgenootjes komen vaak terug, een van de leukste avonden van het jaar!

ALS Lenteloop

Ieder jaar rennen wij bij Ceres voor ALS. Samen met commissies, huizen en andere leden proberen wij ieder jaar zoveel mogelijk geld op te halen voor deze ziekte! Met de vereniging hebben we in totaal ruim 5000 euro opgehaald in een totaalsom van 175.000 euro! We hopen dat hiermee stappen worden gemaakt in de zoektocht naar de oorzaak van ALS!

Batavierenrace

De Batavierenrace is een studenten hardloopwedstrijd van Nijmegen naar Enschede met als afsluiter een heel groot feest! De totale loopafstand bedraagt ruim 175 kilometer en is onderverdeeld in 25 etappes (16 heren- en 9 damesetappes), aangepast aan jouw niveau. Ieder jaar doen hier ongeveer 8500 studenten aan mee!

Hockey 

Elke donderdag trainen de hockeyteams, wij hebben 1 mannenteam en 2 vrouwenteams. Meestal gaan zij na de training met zn allen naar Fellisco! Verder spelen zij ook ieder weekend westrijden, dus genoeg te doen!

Voetbal

Wij hebben 1 mannen voetbalteam die ingeschreven in bij de plaatselijke voetbalclub en zitten dus in de normale competitie. Ze spelen iedere zondag een wedstrijd en de trainingen vinden plaats op dinsdag en donderdag!