Vrijdag 16 augustus

13.30 - 16.30
Kom kennismaken met Ceres en ga de uitdaging aan met levend tafelvoetbal bij de Campus Games. Maak zo kans op de VIP tickets voor het meest legendarische feest van het jaar: het Zwembadfeest!

16.30 - 18.30
Neem een kijkje bij één van onze twee verenigingspresentaties en kom erachter wat Ceres allemaal te bieden heeft.

18.30 - 20.30
Kom langs voor een rondleiding door onze Sociëteit Villa Veluvia.

23.00
Freshman Friday

Dag 1 van de AID! Kom langs op Ceres om het collegejaar en je studententijd te beginnen met een knaller, dans samen met je AID groepje, papa en mama tot in de vroege uurtjes op de Spaanse hits van Quique & de raps van Wivvamilie. Dit feest zal de AID nu al onvergetelijk maken!

Zaterdag 17 augustus

11.00 - 12.30
Kom langs bij ons tentje tijdens de brunch voor een lekker drankje en GRATIS pizza's.

12.30-15.30

Kom langs op Ceres om mee te doen aan verschillende opdrachten om zo de Crazy 88 te kunnen voltooien!

16.00-17.00
Neem een kijkje bij onze verenigingspresentatie en kom erachter wat Ceres allemaal te bieden heeft.

17.30 - 19.30
Kom langs voor een rondleiding door onze sociëteit Villa Veluvia.

23.00
Zwembadfeest!

Tijd voor het meest legendarische feest van het jaar: het zwembadfeest! Dit feest belooft weer een waar spektakel te worden! Neem vanavond een duik in het zwembad en ga los in het schuim. Doe kleding aan die nat mag worden en stop je waardevolle spullen in een afsluitbaar zakje of laat ze thuis!

Zondag 18 augustus

17.00 - 18.00
Neem een kijkje bij onze verenigingspresentatie en kom erachter wat Ceres je allemaal te bieden heeft!

18.00 - 20.00
Rondleiding door onze sociëteit Villa Veluvia

23.00
Kroegavond

Vanavond kun je ervaren hoe een traditionele kroegavond er bij ons aan toe gaat. Deze avond kunnen er verschillende spelletjes gespeeld worden en daarnaast kan je je geluk beproeven bij ons gokgezelschap het GUK. Vooral zin om lekker te chillen? Dat kan ook, een biertje is vanavond maar 0,90 cent!

Maandag 19 augustus

14.00 - 16.00

Come to Ceres and join our workshops! From painting to eating typical dutch food and from making bracelets to a sustainability quiz; everything is possible! You can also just come around and hangout in the garden with a cool drink and music. See you there!

23.00

Light Festival

Ceres zal vanavond het grote lichtpunt in Wageningen zijn. De hele sociëteit zal prachtig verlicht zijn en daarnaast zal MC Vega het feest in lichterlaaie zitten met zijn festival vibes. Dans vervolgens de hele avond op muziek van de DJ's van The Firm en de nacht zal sneller dan het licht voorbij gaan!

Dinsdag 20 augustus

13.00-16.00
Kom vandaag langs om deel te nemen aan verschillende workshops! Altijd al willen DJ'en of willen leren hoe je moet fileren? Kom dan absoluut vandaag langs! Eigenlijk vooral zin om niks te doen? Kom dan langs voor een ontspannende yoga workshop in onze ruime achtertuin.

16.00 - 18.00
Neem een kijkje bij onze verenigingspresentatie en kom erachter wat Ceres allemaal te bieden heeft. Wanneer je deze mist, kun je bij de tweede aansluiten.

18.00 - 20.00
Kom langs voor een rondleiding door onze sociëteit Villa Veluvia!

23.00
Gotu Ceres

We zijn alweer over de helft van de week, maar we gaan maar door! Vanavond zal onze hoofdartiest Gotu Jim Ceres op zijn kop zetten. Het is vanavond weer raak in discotheek op onze vereniging. Daarnaast zal Tommy Theo afsluiten met zijn vrolijke deuntjes! Wil je dit meemaken? Gotu Ceres vanavond!

Woensdag 21 augustus

13.00-16.00
Alweer de laatste dag van de AID! Kom gezellig bij ons langs tijdens de infomarkt om even te chillen op de zitzakken. Geniet daarbij van een verfrissend drankje en een heerlijk hapje.

23.00

Komt Dat Zien!

Komt dat zien, komt dat zien! De laatste avond is alweer aangebroken: des te meer reden om vanavond naar Ceres te komen! Vanavond zal de Klittenband het dak eraf blazen met hun covers van verschillende hitjes. Ook zal DJ The Big Fluff er zijn om de rest van de avond vrolijke discohitjes te draaien! Daarnaast is het ook het allerlaatste moment om je in te schrijven!